Vezetői Információs Rendszer

Az alkalmazott ügyviteli, kereskedelmi rendszerekből nyerhető információkból, a vállalati kontroling  elemzésekhez, döntés előkészítéshez  bármilyen adattárház előállítása.

Az üzleti intelligencia eszközeivel akár külső segítséggel, akár saját erőből hatékony és látványos lekérdezéseket, kimutatásokat, elemzéseket készíthetünk, melyet akár belső intranet hálózaton helyezhetünk el, anélkül, hogy a napi munkát végző operatív modulok adataiban bármit is változtatnák.

A lekérdezések napi, heti és havi rendszerességgel ütemezhetőek, időzíthetőek. A kialakított Információs rendszerben a kimutatásokat, grafikonokat mindenki, jogosultságtól függően, azonos adattartalommal elemezheti lekérdezések futtatása nélkül.

A  programmal SQL programnyelv ismeretében bármilyen Excelben megszokott táblázat előállítható Business Objects illetve Cognos üzleti intelligencia termékek alkalmazása mellett.

Business Objects termékek Cognos termékek
Business Objects termékek Cognos termékek

A Vir_dts program  a GRIFFSOFT RT FORRÁS komplex ügyviteli  PC-s és SQL rendszerére épül, de alkalmas dBase, Acces és SQL  bemeneti adatbázisok és SQL kimeneti adatbázis kezelésére.

Referenciák: ERDÉRT RT Budapest, Első Magyar Kenderfonó Rt Szeged