LESZABÓ 2.2 - optimalizáló program

A bútorkészítés egyik időigényes feladata az alkatrészek optimális szabástervének az elkészítése, a lehető leggazdaságosabb kihozatal, a vághatóság biztosítása. A megoldást itt is a számítástechnika alkalmazása jelenti. A LESZABÓ 2.2 optimalizáló program WINDOWS 95, 98, ME, 2000 és NT operációs rendszer alatt működik. Az előzőleg kiadott verzióhoz képest a LESZABÓ 2.2 jelentős változtatáson esett át, számos olyan új lehetőséget  tartalmazva, amelyek mind tökéletesebbé gyorsabbá és gazdaságosabbá teszik a szabásterv készítést.
Újítások a programban:
A program partnertörzset, cikktörzset kezel, rögzíteni kell a szükséges szélvágás mértékét valamint a szálirány figyelést. Lehetőség van az alkatrészek exportálására és importálására is.
Megadható minden alkatrészhez rajzszám, megjegyzés valamint szálirányos tervezésnél a forgatási lehetőség.
Miden alkatrészhez megadható kétfajta éllezáró, ezáltal a szükséges éllezáró mennyiség meghatározható.
Új tervező algoritmusokkal bővült a program, amely algoritmus választható vagy mind futtatható és a tervezés elkészülte után a terv kézzel is módosítható.
Lehetőség van egyénileg beállított, az alkatrész adatait tartalmazó etikett címke nyomtatására is, mely nagyban megkönnyíti a további feldolgozást.
Változott a tábla nyomtatási képe is.
A program demo verziója letölthető és szabadon kipróbálható. A Leszab22.exe programot egy ideiglenes könyvtárba kell kicsomagolni és a SETUP.EXE programot kell elindítani. ( Az útvonalnak a Dos szabályainak meg kell felelnie. pl. C:\TEMP)

A program ára: 40.000.- Ft +ÁFA