Forrás integrált ügyviteli rendszerek

A Griffsoft RT fenállása óta két integrált ügyviteli rendszert fejlesztett ki. Az első termék a DOS-alapú FORRÁS-PC, majd ezt követte a Windows felületű, SQL alapú FORRÁS-SQL. Folyamatosan ellátja szoftver termékeinek követő fejlesztését, biztosítva ezzel a jogszabályok, a felhasználói igények és az informatika fejlődésével járó követelmények teljesítését.

FORRÁS-SQL

A FORRÁS-SQL rendszer modulokból - alrendszerekből - álló windows-os kezelői felületű, SQL adatbázisra épülő integrált ügyviteli és bonyolítási rendszer. A rendszerben lévő modulok egymásra építkeznek, számuk tetszőlegesen bővíthető. Egy adott gazdálkodó szervezet adminisztrációja alapvetően két jól elkülöníthető részre osztható. Az egyik a felhasználó tevékenységeinek bonyolítása, amely magában foglalja a rendelések nyilvántartását, előkalkuláció készítését, árajánlat készítését, anyag- vagy árubeszerzést, termék előállítást, valamint az áruértékesítést. Az adminisztráció másik része az ügyviteli elszámolások köre.

Miért pont a Forrás?

Mind a Forrás-PC, mind a Forrás-SQL illeszkedik a felhasználók munkaszervezési és információs igényeihez, és olyan általános ügyviteli keretet biztosít, amelyet a felhasználó egyedi igény szerint tölthet ki konkrét tartalommal, azaz határozhatja meg a számára fontos kimeneteket.
A szegedi fejlesztő bázis valamint a többéves értékesítési tapasztalat biztos hátteret, hosszú távú támogatottságot biztosít a rendszer felhasználói részére.

Kiknek ajánljuk a Forrást?

 

Termelő-, szolgáltató-, és kereskedelmi vállalatok, valamint költségvetési intézmények általános ügyviteli problémáinak megoldásához ajánljuk a Forrás-PC és a Forrás-SQL rendszereket. Bár előbbi DOS, az utóbbi pedig Windows felületen működik, a kettő vegyes alkalmazásban is illeszthető a felhasználók igényeihez.

Kik használják már a Forrást?

Rugalmasságának köszönhetően a rendszer gyorsan népszerűvé vált: ma már több mint háromszáz felhasználónál közel nyolcezer ember dolgozik vele teljes megelégedéssel. többek között olyan cégek és intézmények, mint a Miniszterelnöki Hivatal, a Kincstári Vagyoni Igazgatóság, a Bestfoods Hungary Rt., az Agrimill Rt., a Gabona Rt., ERDÉRT RT és a Hungexpo Rt.

 

A Forrás ügyviteli rendszerek fő jellemzői

 
Moduláris felépítés,
Grafikus felhasználói felület,
A 2002. év problémájának megoldása
Tetszőleges számú vállalat egyidejű kezelése
A rendszer valamennyi szolgáltatása három nyelven elérhető
Több devizanem egyidejű kezelése
Felhasználó által definiálható, egyszerűen szerkeszthető
lekérdezések, adatvisszanyerés
Felhasználó igényei szerint szabadon paraméterezhető
Beépített eszköztár adatok importálására, exportálására
Ügyvitelileg zárt rendszer
Egyszeres adatfeldolgozás
Nemzetközi konszolidáció
Vezetői információs rendszer
A Forrás adatbázisára épülő, OLAP alapú döntéstámogatási rendszer
Workflow támogatás
E-business (EDI, Internet, stb.) támogatás1
Pénzügyi tervező rendszer
Saját bevezetési módszertan (MonImplement)
BPR támogatás
Kliens/szerver architektúra
Támogatott kliens operációs rendszerek:
Microsoft Windows 3.x, 95, 98, 2000, Nt 3.x, 4.0, XP
A 4GL adatbázis kezelő használata platform-függetlenséget biztosít
Többszintű jogosultsági rendszer
Relációs adatbázis-kezelés, normalizált adatmodell

 

A Forrás alrendszereiről bővebben